Zákaznická podpora díky live chatu zdarma na váš web.

Live chatu zdarma na váš web.

 

V dnešní uspěchané době je třeba zákazníkovi dát dokonalý servis. V případě, že budete na svém       E-shopu online, je obrovská výhoda. A některé funkce za vás může udělat i umělá inteligence. Pokud používáte WordPress a Woocommerce, tak máme pro vás odzkoušené doporučení.

Jedná se o chat robota onWebchat, který umožní zákazníkům s vámi ihned komunikovat. Možné je nastavit uvítací zprávy a také využít umělou inteligenci, která odpoví na základní požadavky zákazníků. Díky této malé vychytávce, můžete získat větší zisky a také věrné zákazníky.

Zvýší se vám také důvěryhodnost ve váš obchod a zákazníka tak můžete navést, aby nakoupil díky tomu, že mu ukážete produkt, který je pro něj nevýhodnější.

Nainstalujte si plugin onWebchat, který je v základní verzi zcela zdarma a tato verze je pro začátek naprosto dostačující. Klikněte ve své administraci na sekci PLUGINY —- přidat nový plugin —- (zadejte do vyhledávání slovo LIVE CHAT —– vyberte plugin dle obrázku, který vidíte níže.

Plugin nainstalujte a aktivujte. Následně budete intuitivně přesměrováni na registraci, která zabere jen několik vteřin. Zadáte váš email a vytvoříte si heslo. Následně se dostanete do administrace chatu, kde si můžete v nastavení zvolit vzhled ikonky na webu a také barvy a texty. Pokud ze začátku nebudete chtít využívat AI Chat bota, tak vám stačí verze zdarma.

Následně můžete využít dokonalejší verzi, která stojí 7 USD měsíčně a umožňuje mnoho dalších funkcí. Za tyto peníze si myslím, že je tento plugin jeden z nejlepších.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *